Tisztelt Szülők, kedves diákok!

Magyarország Kormányának 2021.01.08-i döntése alapján a vírushelyzetre való tekintettel hatályban maradnak az eddig bevezetett intézkedések, vagyis

a szakiskolában, a készségfejlesztő iskolában és a fejlesztő nevelés-oktatásban marad a digitális oktatás.

Intézményünkben a digitális oktatás a megszokott módon történik, az iskola honlapján keresztül elérhető a digitális tananyag.

Akik papír alapon kérték a tananyagot, Ők továbbra is hétfőnként, az „elülső” főbejáraton tudják átvenni 12:00 és 15:30 között. Házi feladat leadása ugyanott, ugyanebben az időpontban.

Tisztelt Szülők!

Az Aranyhíd EGYMI székhelyintézményben (Szombathely, Dózsa György út 6. sz. iskolaépület) a 2020/2021. tanévben kérjük az alábbi járványügyi szabályok betartását:

 • Az iskolát kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló látogathatja.
 • Amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásainak megfelelően gondoskodjanak orvosi vizsgálatról!
 • A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú, vagy igazolt fertőzés van.
 • Ha a diák bármilyen tünetet mutat (láz, felsőlégúti tünetek) azonnal kötelezhető, hogy felvegye a maszkját. Tehát minden diáknál legyen maszk szükség esetére. Ha a gyermek lázas, azonnal elkülönítjük a többiektől.
 • Betegség miatti hiányzás után a tanuló az iskolába kizárólag orvosi igazolással térhet vissza.
 • A vírusfertőzés szempontjából veszélyeztetett csoportba tartozó krónikus betegséggel (pl.: szív-érrendszeri megbetegedések, cukorbetegség, légzőszervi megbetegedések, rosszindulatú daganatos megbetegedések, máj- és vesebetegségek, immunbetegségek) küzdő tanuló, amennyiben erről orvosi igazolással rendelkezik, és azt előzetesen bemutatja, esetleges hiányzását igazolt hiányzásnak tekintjük.
 • Tanulók számára a tanítási órákon, foglalkozásokon maszk viselése lehetséges, de nem kötelező.
 • Szülők kizárólag indokolt esetben jöjjenek be az intézménybe, lehetőleg előre egyeztetett időpontban, maszkban, kézfertőtlenítés után! (Titkárság: +3630/314-32-71)
 • A tanórák, ill. a napközi végén a távozó tanulókat a szülők, hozzátartozók az épületen kívül, az udvaron várhatják.
 • Kérjük fokozottan figyeljenek az iskola előtt is a távolságtartási szabályok betartására!
 • A Németh Pál Kollégiumba kihelyezett osztályok tanulóira a kollégiumi tartózkodás ideje alatt a Kollégium helyi szabályzata érvényes.

Szombathely, 2020. szeptember 1.

                                                                                         Lendvai Katalin
intézményvezető

Tisztelt Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az óvodai ellátás koronavírus járvány miatti szüneteltetéséről történő döntést a fenntartó kezébe helyezte.

A Micimackó Óvodát fenntartó Szombathelyi Tankerületi Központ igazgatói döntése alapján az óvodai ellátás 2020. március 16-ától szünetel.

Szükség esetén kiscsoportos gyermekfelügyeletet biztosítunk.

Megértő együttműködésüket köszönöm!

Lendvai Katalin
intézményvezető

Kedves Szülők, Diákok!

A miniszterelnök március 13-i bejelentésének megfelelően, a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe. Ez nem jelenti azt, hogy szünet lesz, csak azt, hogy az oktatás más formában fog zajlani. A kormányzati és fenntartói ajánlásokat megvárjuk, majd kollégáimmal elvégezzük a tantermen kívüli oktatás technikai részleteinek kidolgozását.

Addig is mind a szülőktől, mind pedig a diákoktól nyugalmat és türelmet kérek. Most az eddig tanultak ismétlése, gyakorlása a feladat. A szakmai vizsgára készülő tanulók számára fokozottan fontos a szakmai elméleti tananyag tanulása.

Kérem, rendszeresen figyeljék a honlapon, ill. a KRÉTA e-naplóban megjelenő üzeneteket.

Megértésüket köszönöm!

Lendvai Katalin
intézményvezető

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

2019.07.29-én megkezdődik a Dózsa György utca felújítása, így az le lesz zárva. A felújítás a tervek szerint két hónapig tart. Az iskola megközelítése ebben az időszakban várhatóan nehezebb lesz.

Az alábbi linkre kattintva elolvashatják az ezzel kapcsolatos tájékoztatót, amit a kivitelező cég adott intézményünknek: